понеділок, 20 травня 2024 р.

ЖІНОЧІ ЗУСТРІЧІ


Сьогодні, як було анонсовано, ми розпочали новий цикл жіночих зустрічей у нещодавно створеному жіночому просторі в URBAN бібліотека м. Трускавця.

На зустрічі, модераторка Віра Савка коротко познайомила присутніх з основними засадами Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 та розповіла про нещодавно прийнятий Закон щодо народовладдя на рівні місцевого самоврядування 7283.

Сьогодні ми мали можливість переглянути документальний фільм "Зламані гілки" режисерки Аяли Шарот, з колекції Docudays UA. Після переглялу зав'язався дуже жвавий діалог. Учасниці проводили паралелі між трагічними подіями єврейського народу під час другої світової війни і українського у цій війні. Вдалося виокримити декілька проблемних питань, з якими стикаються зараз жінки у часі війни, у малих громадах.

Такі глибинні міркування, щирі розмови, у дружньому жіночому просторі безцінні. Вони кожній дають можливості висловитись та бути почутою і зрозумілою, розкрити свій потенціал. Адже, кожна унікальна, особлива, талановита, навіть деколи того не помічаючи.

Дякуємо всім учасницям за таку змістовну розмову!

По завершенню обговорення документального фільму і коротної перерви на жінок чекав майстер клас "Дерево життя", який провела викладачка із Бахмута, Алла Бутченко!


Немає коментарів:

Дописати коментар