середа, 15 травня 2024 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ


Щороку, 2 квітня — в день, коли народився казкар Ганс Християн Андерсен, увесь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, сприяє становленню особистості. Це свято книги, дитинства та магії казки.

В цей день бібліотекарі бібліотеки для дітей Віра Лучковська та Наталія Кирилів завітали до учнів 1-В класу НВК СЗШ №2-гімназії (класовод Іванна Даньків)

Маленькі читачі здійснили захоплюючу мандрівку по казках Андерсена, дізналися багато цікавих фактів з життя та творчості неперевершеного письменника, а ще про те, що саме в день його народження відбувається і урочиста церемонія нагородження найкращих дитячих письменників та художників премією, яка носить його ім’я.

Спілкування з дітьми було спрямоване на популяризацію книги, прищеплення до неї любові і шани та бажання читати.

В бібліотеці на відділі обслуговування 1-4 класів до свята дитячої книги оформили виставку «Цікаві таємниці книжкової полиці». Допитливі читайлики знайдуть тут цілу добірку оригінально оформлених і цікавих видань: різноманітні абетки, книжечки з віконцями, з хитромудрими запитаннями, веселими загадками, тощо. Відвідувачів чекають цікаві бесіди та ігри біля цієї виставки! Не баріться, приходьте!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар