середа, 15 травня 2024 р.

НАПИСАННЯ ПИСАНОК


URBAN бібліотека м. Трускавця доєдналась до акції "72 години від церкви Святого Йосипа і Мальтійської служби допомоги з Німеччини, місто Касель" разом із ВОЛОНТЕРИМ РАЗОМ .

В рамках цієї акції завідувачка цієї бібліотеки, Віра Савка , вона ж арт-майстриня, розповіла дітям та трускавецьким волонтерам про глибокий і сакральний зміст традиційних орнаментів на писанках, які застосовуються техніки для написання писанок.

І не зважаючи на те, що для нашого майстер класу було обрано один із найсклажніших технік виготовлення писанок - писання писачком, воском та фарбування, кожен зумів написати надзвичайно гарну писанку.

Всі виготовлені писанки передані волонтерам, і на днях поїдуть до наших мужніх, відважних і найпрофесійніших воїнів у світі. Нехай ці щирі закодовані послання додадуть їм сили побороти ворога.

Дякуємо вчительці СЗШ №1, Олі Кравчук, що доєднались до цієї акції із своїми допитливими вихованцями, учнями 5 класу, та допомагали із перекладом у спілкуванні із гостем із Німеччини, паном Томасом.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар