понеділок, 20 травня 2024 р.

ВОСКРЕС ХРИСТОС! ВОСКРЕСНЕ Й УКРАЇНА!


О, Великодню! Справді, ти Великий!

Ти найвеличніший з усіх на світі днів

Ти свідок одного з найбільших див,

Яким спаслися змучені на віки.

У цей важкий час для нашого народу молитовно в душі ми просимо у Всевишнього терпіння та віри у перемогу нашого воїна, який зійшовся у смертельній битві за виживання нашої нації. І у цей світлий та урочистий день бажаємо всім добра, переможного миру, нехай життя оновиться, а почуття світлої радості не покидає ваші душі.

Зі святом Великодня!

Христос Воскрес!

9 травня у центральній міській бібліотеці відбулося пасхальне дійство «Воскрес Христос! Воскресне й Україна». Розпочався захід з композиції – привітання до свята Великодня. Бібліотекарі Ореста Касперська, Віра Сирко, Ірина Цимбаляк запропонували слухачам екскурс в історію святкування Пасхи. Пригадали легенди про виникнення великодніх писанок, почули оповіді, пов’язані зі святом Великодня, про Воскресіння Христа. Також експонувалась книжкова виставка, на якій були представлені видання про народні традиції відзначення такого величного свята.

Ну і як обійтися без Великодньої Величальної « Христос Воскрес»? Це було виконано всіма присутніми з радістю, піднесено і з щемом в душі. Фіналом нашої зустрічі було пригощання паскою.

Нехай рожево яблуні цвітуть

Прославить Бога все його творіння

Нехай щасливі дні до нас прийдуть!

Хай славиться Христове Воскресіння!

Підготувала статтю провідний бібліотекар читальної зали О. Касперська.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар