вівторок, 26 травня 2015 р.

НЕ ПОМИЛИСЯ З ВИБОРОМ


Вибір майбутньої спеціальності вимагає багато зусиль та, насамперед,
рішучості дій. Завжди існує декілька альтернативних варіантів, кожен з яких може виглядати привабливо як з боку особистих вподобань, так і з боку кар’єрних перспектив.
Стаття 43 Конституції України проголошує:
Кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Держава створює умови для повного здійснення громадянами права на працю, гарантує рівні можливості у виборі професії.
Часто перед дітьми стає неминучий вибір: ким бути в цьому житті. Щоб допомогти їм у якій сфері діяльності виявити свої здібності бібліотекар бібліотеки-філії N2, Лідія Стецик, ознайомила учнів 9-АСЗШ N3 із переліком професій, які дають змогу займатися індивідуальною трудовою  діяльністю і мають сталий попит на ринку праці. Порадила, як обрати  професію до душі, уникнувши помилок та розчарувань, виховувала у дітей любов до праці. Поспілкувавшись з учнями про їхні життєві плани,провела інтерактивне спілкування з учасниками заходу.
На інформаційну годину була запрошена провідний фахівець з питань зайнятості Наталія Пакула. Спілкування з дітьми пройшло у теплій атмосфері. Ми віримо, що учні знайдуть гідне місце в житті, оволодіють професіями, які їм до душі і зможуть реалізувати свої таланти.



Завідувач бібліотекою-філією №2 Лідія Стецик

Немає коментарів:

Дописати коментар