понеділок, 11 травня 2015 р.

ДУХОВНА ЄДНІСТЬ ПОКОЛІНЬ – МИНУЛИХ, СУЧАСНИХ І МАЙБУТНІХ



В міській бібліотеці для дітей відзначили 70-ти річчя від тоді, коли над нашою країною та усією Європою знову зійшло сонце миру.
Друга світова війна – це десятки мільйонів людських життів, занапащених у кривавій боротьбі з ворогом. Дорогою ціною  дісталась мужнім воїнам, відданим  синам нашої Батьківщини  перемога. Чимало їх полягло на фронтових шляхах. І память про них та їхній подвиг ніколи не згасне в памяті людській.
Бібліотекар, Наталія Гнат, розповіла присутнім про велику трагедію і великий подвиг нашого народу – його битву, його перемогу над фашизмом.
Також про наших трускавецьких переможців, ветеранів, які в той жахливий час зустрічали свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті.
Бібліотекар, Леся Цісінська, заспівала  свої пісні на слова Михайла Шалати  “Ще “живий”  та на слова Віктора Романюка  “Білі коні волі”.
Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя для нашого щастя.
Сьогодні і завжди молоде серце повинне берегти память про всіх, хто відстояв державу в тій страшній війні. Берегти і шанувати прадідів, стояти на варті миру, щоб ніколи не повторилася біда, яку пережив народ у 1941-1945 роках.


         Завідувач бібліотекою для дітей Зіновія Мазур.

Немає коментарів:

Дописати коментар