середа, 20 травня 2015 р.

Мандрівка країнами Європи

                                                                                                                                                                                                
Європа – один з семи континентів світу. Він простягається від Арктики до Середземного моря на півдні, та від Атлантичного океану на заході до Азії на Сході.

Європа – дивовижний континент з багатою історією. Вихідці з Європи стали видатними науковцями, винахідниками, художниками та композиторами, відомими артистами та спортсменами.
До Дня Європи діти гуртків Будинку учнівської творчості разом з вчителями подорожували країнами Європи в міській бібліотеці для дітей. Це була захоплююча подорож, під час якої присутні дізнались багато цікавих речей.
Вихованці гуртків розповідали про кожну країну різними мовами (англійською, німецькою, французькою)  співали пісні, розповідали вірші. Вчителі,  перевіривши отримані знання дітей, провели вікторини про кожну країну.
Подорожі до інших країн дарують нам незабутні враження від памяток історії, культури, природи. Тому ми краще усвідомлюємо історичний досвід людства, виховуємо в собі почуття прекрасного, вчимося берегти середовище, яке нас оточує.
Проте кожна людина не в змозі відвідати всі цікаві куточки нашої планети. І тоді нам допомагають книжки, а їх є багато цікавих у нашій бібліотеці. Запрошуємо всіх до подорожі книжковим морем.





      
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
                                           Завідувач  бібліотеки для дітей Зіновія Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар