вівторок, 26 травня 2015 р.

ПОДОРОЖУЄМО РАЗОМ З КАЗКОВИМИ ГЕРОЯМИ



         Незважаючи на похмуру прохолодну погоду, в дитячу міську бібліотеку завітали учні 1-Б класу СЗШ №3 з  класоводом  Марією Забитко та батьками.
         Бібліотекар Віра Лучковська ознайомила дітей з відділами  нашої бібліотеки. Розповіла  дуже цікаву Казочку про книжку, учні пригадали правила поведінки з книжкою.
         А яка цікава і пізнавальна  була подорож з казковими героями Мурчиком та Бровчиком  по книжках  О.Зімби із серії  Веселі пригоди Бровка та Мурчика.
         Діти з захопленням розглядали кольорові книжечки, читали вголос віршики. Деякі учні вже є читачами нашої бібліотеки, вони читали ці книжечки  і їм дуже сподобались. Розповідали своїм однокласникам різноманітні пригоди Бровка та Мурчика і порадили також їм прочитати ці книжечки.
З якою іскоркою в очах діти розглядали кімнату  Бібліоняні.  Тут дуже багато різноманітних іграшок, журналів, книжечок, саморобок. Діти залюбки гралися з казковими героям, вибрали собі книжечки та іграшки, які їм сподобались. Їм було так цікаво і весело, що не мали бажання залишати бібліотеку.




 Завідувач бібліотекою для дітей  Зіновія  Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар