четвер, 21 грудня 2023 р.

ВОЛОНТЕРИ ТА ВОЛОНТЕРКИ З ДИТЯЧОГО БУДИНКУ "ОРАНТА"

 

Вчора, в URBAN бібліотека м. Трускавця було ну дуже багато волонтерів та волонтерок, це учні 8-А класу, НВК СЗШ 2-гімназії м. Трускавця та діти з Дитячого будинку "Оріана" м. Борислава.

Завдячуючи батьківському активу цього класу, класній керівниці Оксані Прокопішак та виховательці дитячого будинку пані Людмилі діти долучиличя до волонтерського руху "Зігрій воїнів".

Діти пройшовши невеличкий інструктаж нарізали картон і накручували його у жестянки. Загалом їм вдалося зробити близько 200 банок.

Одна із мам, цих дітей, дала у тимчасове користування ще одну електричну плиту, то заливання банок парафіном стало у двічі швидшим.

Дякуємо батькам 8-А класу ще за донат, 3400грн на парафін.

Подбали батьки цього класу і за діточок із "Оріани", яким підготовили подаруночки-миколайчики, а всіх присутніх нагодували смачною піцою та пригостили мандаринками.

Дякуємо вам, що ви своїм прикладом, показуєте своїм дітям та громаді, зразок громадянської свідомості та єдності, що виховуєте гідних громадян України!

Бо крім волонтерства, багато хто з дітей, прийшовши вперше до нашої бібліотеки, зацікавились наявністю нових, сучасних і трендових книг, записались ще й до бібліотеки!




Немає коментарів:

Дописати коментар