субота, 23 грудня 2023 р.

АРТ-ТЕРАПІЯ «КОЛА ЖІНОЧОЇ ПІДТРИМКИ»


Гарні місця довго не пустують!!!

Лише два дні, як звільнилася частина кімнати від стелажів, як уже це місце облюбували жінки. І хоча, поки що, без меблів та обладнання, але вже якось тепло від людей, які вдихають життя в цей простір.

В суботу відбулася перша зустріч із циклу арт-терапій "Кола жіночої підтримки", яку веде психологиня Ірина Костенко. Жіночки і дівчата знайомились, спілкувались, практикували різні вправи, що допомагають справлятись у скрутних станах.

А після обіду майстриня, Оксана Олійник навчала в'язати гачком. Хтось вже мав первинні навики, а хтось взяв гачок до рук вперше, але завдячуючи старанням, гарній теплій, ресурсній атмосфері, що створилась у цьому жіночому товаристві, всім все вдалося і жінки отримали велике задоволення.

Спілкуючись за ароматною кавою, чаєм, смачними тістечками жінки зазначали, що наповнились жіночою енергією, яка допомагатиме їм долати труднощі протягом тижня, а їхні сім'ї отримають щасливу маму та дружину.

Громадська організація "Ті 100" та URBAN бібліотека реалізовує проект у партнерстві з Бюро гендерних стратегій і бюджетування , Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні

та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) Women's Peace & Humanitarian Fund ,що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар