субота, 23 грудня 2023 р.

ПРАВОВИЙ СПРИНТ «ЧАС. МОЛОДЬ. ЗАКОН»


У свій час знаменитий юрист Стародавнього Риму Ульпіан висловив чудову думку «Знання права заслуговує найбільшої поваги». І він був правий. Адже, правова наука точна, і не допускає помилок. Уся історія людства – і минула, і сучасна – це боротьба за свої права.

Права людини – це можливості вибору людиною певної поведінки для забезпечення свого нормального існування і розвитку, закріплені в законах, правових документах.

14 грудня бібліотекар обслуговування юнацтва центральної міської бібліотеки Олександра Пфайфер, завітала до ЗСШ№1 на правовий спринт «Час. Молодь. Закон». Захід проводився з метою формування в учнів правової культури та розвитку юридичного мислення, виховувати повагу до людей, їхніх прав і свобод. Присутні дізналися про Основний Закон України – Конституцію України, свої права та обов’язки. Правовий спринт пройшов у формі запитань та відповідей. Учні з цікавістю та задоволенням відповідали на питання . Була експонована книжкова виставка «Знай свої права, дитино», яка допоможе розібратися і орієнтуватися у багатоманітному світі правових відносин та не розгубитися у складних життєвих ситуаціях.

ВИВЧАЙТЕ ПРАВОЗНАВСТВО! ВИ ПОВИННІ ЗНАТИ СВОЇ ПРАВА!

Підготувала провідний бібліотекар обслуговування юнацтва О. Пфайфер



 

Немає коментарів:

Дописати коментар