четвер, 5 жовтня 2023 р.

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА «СТОВПИ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ»


Сьогодні, в URBAN бібліотека м. Трускавця, разом із класним керівником 3-Б класу СЗШ 1, Наталею Томашівською, провели інформаційну годину "Стовпи національної свідомості".

Якось само собою, природньо, зійшлися дати: культура (30вересня, День бібліотек), освіта (1жовтня, День вчителя), духовність (Покрови Пресвятої Богородиці), відваги(День захисників і захисниць), історії(День українського козацтва).

Це і є, мабудь, тими стовбами, на яких міцно стоїть Україна.

Вразило, що лише при згадці, про національні символи, хто написав слова та музику нашого гімну, декілька дітей почали наспівувати слова гімну і весь клас враз підхопив і всі дружно заспівали. Це було дуже щиро та зворушливо.

Говорили і про козаків, і про сучасних воїнів, що так мужньо захищають нас від ворога і про те, що кожен зобов'язаний, на своєму місці всіляко, різними способами, допомагати їм.

Старші працюють, донатять, а діти сумлінно мають вчитись та щораз виказувати свою вдячність у саморобках та листівках до наших мужніх захисників. Адже, це війна не лише сили, але розуму, інтелекту. Лише розумні, сильні духом, озброєні знаннями, інформацією, міцною бронею та високоточною зброєю переможуть.

Саме тому, ми неодмінно переможемо!






Немає коментарів:

Дописати коментар