вівторок, 26 липня 2022 р.

ПІРАМІДА ЗАКОНІВ

 

Закон і беззаконня. Правда і несправедливість. Все наше життя знаходиться в центрі цих протиріч. Гортаємо основний закон нашої країниКонституції

« Права і свободи людиниосновна цінність…» Коли писали цей звід законів, його творці напевно мріяли про щасливу правову і справедливу державу. Адже читаючи закон, починаєш відчувати себе сильним, потрібним, важливим.

14 червня в Трускавецькій центральній бібліотеці проведено інформ хвилину «Піраміда законів». Бібліотекар читальної зали Ореста Касперська в доступній формі розповіла про права і обовязки людини, як правильно жити, вступати в двобій і перемагати зло, розуміти свої права і свободи, і про те як «народжуються» закони. Також було представлено книжкову виставку « Для кого написані закони?». Молоді люди дізналися і обговорили актуальні питання. Мова йшла про злочини серед молоді, про повагу до особистості.

Ми маємо зазначити, що ми повинні знати свої права та обовязки, вміти ними володіти та вправно користуватися. Від того як ми знаємо закони залежить не тільки наше життя, а й положення країни, в якій ми живемо.

Підготувала: провідний бібліотекар читальної зали О. Касперська


 

Немає коментарів:

Дописати коментар