вівторок, 26 липня 2022 р.

КРАЇНА СОНЯЧНА ДИТИНСТВО

 

    Міжнародний день захисту дітей відзначається в перший день літа - 1 червня. Для українських школярів він збігається з початком довгих літніх канікул, тому у дітей подвійне свято. Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.

    Зараз в нашій країні цей день має дуже важливе значення, так як від рук російських військових загинули вже сотні українських дітей.

    Маленькі українці особливо потребують уваги та турботи, адже саме вони

відбудовуватимуть країну після нашої перемоги.

    Цікаві та змістовні заходи для користувачів та гостей міста, які тимчасово перебувають у Трускавці, підготували бібліотекарі бібліотеки для дітей з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

    Розважальне свято «Країна сонячна Дитинство» пройшло на галявині перед бібліотекою. Маленькі артисти ансамблю «Україночка» заспівали пісні «Україно», «Хвилина дитинства», «Зачекай, моє дитинство» та інші. Софія Стець, Петро Лесик, Анастасія та Софія Кухар, Катерина Краснопольська розповіли вірші про щасливе дитинство. Свої художні здібності проявили діти у конкурсі малюнка на асфальті «Веселковий світ дитинства», а також переглянули мультфільми «1-ше червня – День захисту дітей», «День захисту дітей» та інші. Учасники свята нагороджені призами.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар