вівторок, 26 липня 2022 р.

КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ПАМ`ЯТАЄМО...ШАНУЄМО...ВКЛОНЯЄМОСЯ..."

Пам’ятаємо … Шануємо … Вклоняємося…

День Героїв – свято на честь українських вояків – борців за волю України. В цей день маємо можливість наповнитись гордістю за наших предків, які поклали голови у боротьбі за незалежність України. Завдяки їхній жертовності ми можемо вільно дихати й ступати по рідній землі. День героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері – України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої небесної Сотні та тисячі українців, які загинули за час неоголошеної війни на Сході країни. Цього дня віддають шану й новітнім Героям, які воюють у наш час з російським агресором і завзято мстять за минуле і борються за краще…

До свята 23 травня Трускавецька центральна бібліотека присвятила розгорнуту книжкову виставку « Пам’ятаємо… Шануємо… Вклоняємося…», де представлено книжки про Гетьманську Добу, гайдамаків. Вояків ОУН та УПА, Героїв сучасності : Небесної Сотні та російсько – української війни.

Тож ніколи не забуваймо про кращих синів і дочок України, які віддали життя за її свободу і хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панують мир і злагода, добро та процвітання !

Слава Україні ! Героям Слава !

 


Немає коментарів:

Дописати коментар