середа, 29 січня 2020 р.

РІЗДВЯНОЮ СТЕЖКОЮ ДОБРА

Світлина від Natalij Markovetska.Особливою радістю наповнюються серця всіх християн в період від Різдва Христового і аж до Йордану. Різдвяний час щороку нагадує нам стару добру істину про те, що ліпше давати, ніж отримувати. Подарунки, зроблені від щирого серця; вчинки, що вимагають подвигу і сили волі; слова, що зродилися зі сміливості та відваги - це і є ті способи, якими можемо вітати Дитятко Боже на землі. Різдво є святом зустрічі з Богом у кожній людині.
22 січня у ЗОСШ №3 відбулася година народознавства «Різдвяною стежкою добра». Провідний бібліотекар обслуговування юнацтва Олександра Пфайфер розповіла учням
Світлина від Natalij Markovetska.9-Б класу про традиції та звичаї святкування різдвяних свят, які несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість. В піднесеному настрої та сповнені позитивних емоцій, присутні колядували, віншували та щедрували, бажаючи добра, миру, злагоди.
На завершення заходу всі гуртом заколядували «Нова радість стала…» Усі присутні залишилися задоволеними, і хоч свята вже минули ,але ця святкова, радісна атмосфера триває і досі.
Підготувала провідний бібліотекар О. Пфайфер

Немає коментарів:

Дописати коментар