середа, 29 січня 2020 р.

НА ВЕРШИНІ СВОБОДИ ДУХУ


Світлина від Natalij Markovetska.Події 2013, 2014 років змінили сутність, обличчя, свідомість не тільки України, як держави, та українців, як нації. Ці події примусили замислитися народи і нації всього світу над елементарним питанням безпечності подальшого існування країн і держав світу.
Єдине, що залишилося незмінним у вируючому котлі сьогодення – це людське прагнення до мирного життя, палкого кохання, свободи і щастя.
Світлина від Natalij Markovetska.Світлина від Natalij Markovetska.20 листопада у бібліотеці-філії №2 відбувся історичний екскурс «На вершині свободи духу» приурочений Дню Гідності та свободи. На захід були запрошені учні 11-А класу НВК «СЗШ №2 – гімназія». Провідний бібліотекар по роботі з юнацтвом Олександра Пфайфер розповіла присутнім про події, що змінили цілий світ. Події, які почалися Майданом Гідності та продовжилися військовою агресією і окупацією територій нашої держави. Завідуюча бібліотекою-філією №2 Лідія Стецик ознайомила учнів з книгами даної тематики. Вчителька української мови та літератури Марія Мількович провела дискусійну розмову про події, які розгорталися на Майдані Незалежності. На завершення заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.
Підготувала провідний бібліотекар по роботі з юнацтвом О. Пфайфер

Немає коментарів:

Дописати коментар