пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

НЕ ЗАБЛУКАТИ НА СТЕЖКАХ ЗАКОНУ

Правова освіта – це перш за все ознайомлення з юридичними питаннями в тих чи інших галузях права на які ви іноді не можете знайти відповідь. Особливої ваги  правові знання набувають для вас, громадян молодої незалежної України. Адже ви маєте усвідомити своє місце в суспільстві: застосувати в житті свої права та свободи, що проголошені Конституцією України. Дотримання правил –  це одна з важливих рис людини. Саме вона надає їй можливість відчувати все цінне та позитивне, що є у світі. Зараз важко уявити, що у світі раптом зникнуть всі правила та норми, закони та звичаї.
З цього приводу проведена інформаційна “хвилинка” завідувачем бібліотеки-філії №2 Лідією Стецик ,вчителем  НВК СЗШ №2-гімназії з учнями 9-Б класу.
У спілкуванні з дітьми ми звернули увагу на деякі питання, які їх хвилювали, намагалися у належній формі розповісти про те, що може їх чекати з вступом у доросле життя. Найактивнішими серед учнів були: Богдан Фединяк, Олександра Смоляр, Ілля Кришталь, Юра Гавриляк.
Сподіваємось, що в майбутньому теперішнім учням доведеться будувати справжню правову  державу, у якій вони почуватимуться повноправними й активними громадянами.


Завідувач бібліотекою - філією №2, Лідія Стецик


 

Немає коментарів:

Дописати коментар