неділя, 29 жовтня 2017 р.

СВІТ ПОЕЗІЇ АНТОНІНИ ЛИСТОПАД

19 жовтня в читальній залі центральної міської бібліотеки відбулась літературна зустріч з відомою поетесою, членом Національної спілки письменників України - Антоніною Листопад . Екс-директор Трускавецької МЦБС  Людмила Лоїк  представила присутнім  поетесу.  Твори Антоніни Листопад друкуються в українських часописах Канади, Америки, Австралії, Франції,  Польщі, Англії,  Вірменії. ЇЇ публіцистичні і поетичні виступи на Всесвітніх Форумах Українців, на Шевченківських святах, на авторських вечорах захоплюють серце кожного українця. За фахом пані Антоніна – лікар-невропатолог, за покликанням – поет.
Антоніна Листопад читала свої вірші з книг «Солоний Хрещатик», «Зняті з хреста: парастас - 33», розповіла про долю переселенців Донбасу. Доля переселенки стала також і її долею. З початком військових дій на сході України, письменниця змушена була покинути рідну домівку. Сьогодні Донбас – найтрагічніша,найболючіша точка Європи.
На зустрічі була  співачка, волонтер, яка допомагає нашим воїнам - Лілія Кобільник. Пані Лілія заспівала  для присутньої  аудиторії  пісні, покладені на вірші поетеси. Поезія разом з піснею зачіпала, брала за душу, не залишала нікого байдужим.
З творчістю поетеси знайомила книжкова виставка «Світ поезії Антоніни Листопад».

Провідний методист Ірина Вахнич



Немає коментарів:

Дописати коментар