пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

ПРАВОВИЙ ЛАБІРИНТ - ВІКТОРИНА

Добрий день, шановні друзі!
Ми раді Вас вітати у нашій читацькій залі.
Кожна людина є особливою та неповторною. Життя їй дається один раз і прожити його потрібно гідно. Щоб досягти цієї мети і дитина і родина, в якій вона виховується, мають перебувати під правовим захистом держави. Часто людина стикається з досить значними проблемами, більшість яких пов»язана з відсутністю правової обізнаності.
Правові знання стануть ключовим засобом забезпечення успішного життя молоді у правовій державі. Щоб у реальному житті вам не довелось заблукати в лабіринтах закону, щоб Ви не набивали собі гулі в юридичних тупиках І навчились знаходити правильний вихід із першої спроби ми пропонуємо Вам мандри по правовому лабіринту. Сподіваємося, що участь у нашій вікторині допоможе Вам знайти правильний вихід у заплутаному лабіринті життя.
А зараз, запрошуємо п.Мар`яну з трускавецького Бюро правової допомоги.
Ми прагнули зробити цю зустріч корисною для Вас, тому обрали ситуації, максимально наближені до тих, із якими Ви стикаєтеся  у повсякденному житті.
Найважливішим завданням сучасної української школи є формування майбутнього країни, виховання вільних, відповідальних  людей, гідних громадян своєї держави.
ДІТИ!
Для Вас я підготувала книжкову виставку «Межу закону не переступити», де Ви можете ознайомитися з основами правознавства.
Дякуємо за активну гру і приємне спілкування. До нових зустрічей!







Немає коментарів:

Дописати коментар