неділя, 28 травня 2017 р.

ДОРОГОЮ ЗЦІЛЕННЯ

Господь Бог зсилає свою благодать для всіх людей по всьому світі.Але із незнаних нам причин вибирає собі якісь певні місця на землі, де роздає їх «щедріше»-- просто «розсипає». Такі місця називаємо святими, чудотворними.  Господь чекає, коли ми впустимо Його в своє серце і дозволимо пройти дорогу нашого життя разом з нами, бо дорога нашого життя - це шлях до зцілення. Є важливим знайти і стати на цю правдиву дорогу.
Впродовж дня в бібліотеці відбувся інформаційний перегляд «Дорогою зцілення». Провідний бібліотекар читального залу ознайомив користувачів бібліотеки із святими місцями, які варто відвідати: церкви, монастирі, чудотворні ікони і мощі. Матеріали перегляду дають можливість ознайомитися з велелюдними паломництва ми до Зарваниці, Крехова, Гошева, Унева, Грушева, Страдча, Билич…
Вражаюча інформація спонукає задуматись над тим, що гріх – причина хвороби, що піст – духовно-лікувальний засіб, що аборт—це дітовбивство. А скільки хворих лікуються у різних окультистів, віддають душу дияволу!
Отже, дорогий читачу, зроби з цього висновок!
Вивчай і сповідуй Вчення Спасителя і Господа Бога
Нашого Ісуса Христа.
А врешті, щастя не на землі, а на небі – у Царстві Небеснім,
усвідомте це!

Підготувала провідний бібліотекар ЦБ Ореста Касперська






Немає коментарів:

Дописати коментар