четвер, 18 лютого 2016 р.

На хвилинку зупинись, нову книгу подивись

          Дитяча бібліотека – місце, де завжди світло та затишно, просторо та чисто, де панує Царство Книги та Дитинства. Тут можна робити все: співати, сміятись, голосно розмовляти, декламувати вірші, веселитися,  і звісно ж, читати книжки.
          Бібліотекарі завжди раді допомогти й підказати, запропонувати ту книжку, яку ти шукаєш і порадять тобі саме ту книжку, яку ти полюбиш.
          Віра Лучковська ознайомила дітей молодшого шкільного віку з новинками нашої бібліотеки.
          Артюх А. Поезії Рудої Киці.
Малята та їхні дорослі родичі матимуть можливість поринути у чарівний світ поезій Рудої Киці, побачити життя очима  Киці, познайомитися з друзями Киці, зазирнути у мрії Киці, посміятися й посумувати. Сподіваємося, що кожен, хто хоч на хвильку відчує світ так, як відчуває його Киця, стане трішечки добрішим.
          Росіцький Р. Киця-мандрівниця зі старого двору.
Кицька Настя – істота страшенно непосидюча, хоча сама вона вважає себе дуже посидючою. А то й полежучою. Одного разу захотілося їй в мандри податися. Зібралася вона і пішла собі. А що її чекає там, за межами Старого Двору, ви прочитаєте і дізнаєтесь.
          Мензатюк З. Катрусині скарби.
В цій книжці розповідається про скарби. Але не про золоті монети, які часом знаходяться у землі, а про великі, дивовижні скарби нашого народу – його мистецтва. Маленька Катруся розповідає, як дивно можуть поводити себе звичайні речі та де шукати справжні скарби!
          Оповідання Василя Степаненко. Мала-малесенька хмаринка та Мале малесеньке зернятко.
Ю. Винничук , К.Лавро. Історія одного поросятка.
Ю.Ференцева. Рахівничка для малят.  
Та багато інших цікавих книжечок для малят.



Завідувач бібліотекою для дітей Зіновія Мазур




Немає коментарів:

Дописати коментар