четвер, 4 лютого 2016 р.

РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ – КОЛЯДА ІДЕ!

Зима… Найкраща пора для всіх дітей. Вона несе велетенський міх, і коли він розв’язується, то висипається з нього, крім снігу і вітру, ціла низка веселих свят, яких чекає дітвора.
Різдво Христове – велике свято. Пов’язане воно із народженням Ісуса Христа. У це свято особлива духовна радість  обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної Історії щирим і сповненим радості привітанням:  “Христос рождається – Славіте його!”
В міську бібліотеку для дітей з колядою завітали учні 5-Б класу
СЗШ №3 (класний керівник Наталія Машненко) та 1-А класу (класовод Марія Дуб) зі своїми батьками та бабусями.
Бібліотекар Віра Лучковська розповіла присутнім про свят-вечірні різдвяні  обряди. Дівчатка порадували всіх колядуванням  нових колядок, під музичний супровід бібліотекаря Лесі Цісінської, та різноманітними віншуваннями. Всі були вражені від мелодійної гри на сопілці Лесею Михайлівною та грою на скрипці  Михайла Рентюка, учня 5-Б клас.
А як душевно з хвилюванням розповідали віншування учні 1-А класу: Назар Бабій, Христина Скалич, Аня Стечкевич та Каріна Яцуляк.
Різдвяне дійство, яке пройшло у бібліотеці, принесло святковий настрій учасникам та присутнім. Всі відчули себе колядниками.  Дитя-Христос, який приходить до нас у зоряну Різдвяну ніч, наповнить доброю силою наші серця і душі.
 

Завідувач бібліотекою для дітей Зіновія Мазур.




Немає коментарів:

Дописати коментар