неділя, 30 червня 2024 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ


Сьгодні до URBAN бібліотека м. Трускавця , із презентацією своєї поетичної збірки завітала Зоряна Шульгіна - дрогобицька поетка, перекладачка, педагогиня, громадська активістка, волонтерка, організаторка заходів у ГО "Молодіжний простір Дрогобича". Раніше - учасниця/лідерка літугрупування "Дрогема", учасниця онлайн творчих писань студії "Натхнення", учасниця "Клубу анонімних авторів", керівниця літературного клубу.

Зоряна розповідала про свою першу поетичну збірку "Співвідчутність".

У цю збірку ввійшли вірші написані в передчутті війни ще задовго до повномасштабного вторгнення і деякі навіть до Майдану. У віршах чуттєво і глибоко відображені переживання ліричного героя, котрим може бути і є кожен із нас, тому ці вірші не залишать нікого байдужими. Лірика Зоряни Шульгіної наповнена важливими для багатьох сенсами, несе для кожного власний меседж, відгукується, пробуджує щирі емоції, стає особливою для читача.

Крім зачитування віршів багато спілкувались на теми, які зачіпала поезія, здебільшого так чи інакше - це війна.

Пані Зоряна у всі свої презентаційні зустрічі вкладає можливість зібрати кошти для ЗСУ, адже усі зібрані кошти від продажу збірок підуть на закупівлю пікапа для 67 ОМБр 2 МБ РВ.

(На даний момент зібрано більше 220 000 грн. Потрібно ще 90 000грн.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар