понеділок, 28 березня 2022 р.

ВЕЧІР ПАМ`ЯТІ "АНГЕЛИ НЕБЕСНОЇ СОТНІ"

    На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх вшановує Україна. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння.

    В книгозбірні с. Орів зав. народним домом та зав. бібліотекою підготували вечір пам’яті «Ангели Небесної Сотні». Під час заходу прозвучали вірші та пісні присвячені подіям на Євромайдані та Героям Небесної Сотні. А також переглянули книжкову виставку «Герої не вмирають – вони в віках живуть…!»
    Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою. Хай палають свічки пам‘яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Ушануємо хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам‘ять про них! Такими словами завершила захід зав. народним домом Болюк І.В.
Зав. бібліотекою філії Гресько С.П.


Немає коментарів:

Дописати коментар