вівторок, 30 листопада 2021 р.

ПОДОРОЖ КРАЇНОЮ ГРАМОТНОСТІ


    Із самого слова « грамотність» ми розуміємо, що це знання правил граматики і цими знаннями дедалі більше наших сучасників не може похвалитися.
    У чому тут небезпека ? Людина, яка неграмотно пише і говорить – неграмотно думає і живе. Грамотність передусім характеризує інтелігентну й освічену людину. Грамотність людини є запорукою її успіху. Ситуацію значно погіршила криза COVID -19. Наслідки цієї глобальної освітньої кризи будуть відчуватися ще не одне десятиріччя. Загалом же закриття шкіл в період пандемії торкнулося 1,5 млрд. школярів.
    Тож з цією метою в бібліотеці відбувся книжковий дрес-код «Подорож країною грамотності». Присутні переконалися в тому, що тільки читаючи, заглядаючи в довідник можна розширити свій кругозір, збагатити словниковий запас та покращити грамотність. Під час заходу бібліотекарі довели, що бібліотека – це Храм накопичення і збереження неоціненних інтелектуальних і духовних скарбів людської цивілізації. І саме сучасні бібліотеки пропонують вам найкращий шлях для самоосвіти і самовдосконалення. Книга – це частина життя. Хто читає – той ніколи не буде безграмотною людиною. Читайте із задоволенням!
Підготувала: провідний бібліотекар О. В. Касперська.


Немає коментарів:

Дописати коментар