середа, 10 листопада 2021 р.

ЖИТТЯ В ЕКО СТИЛІ


    Життя в еко стилі сьогодні стає досить модним, увага до екології важлива завжди. Робити своє життя екологічним потрібно перш за все, тому що воно зберігає наше довкілля .Сьогодні маємо чимало варіантів допомоги планеті, зокрема, це сортування відходів, відмова від пластику, розумне споживання різноманітних ресурсів. Життя в еко стилі є доступним кожному. Майбутнє планети, якість води, повітря, грунту турбують не одну людину, а весь цивілізований світ. Коли високі технології і штучні продукти стали звичними і, здавалося б необхідними атрибутами життя. Людство раптом почало прозрівати, все більше людей приходять до розуміння того, що екологічно чисті продукти, сировини та матеріали зараз потрібні людям більше, ніж новітні досягнення.
    Головною складовою цього стилю є життя в гармонії з природою ,збереження вічних цінностей сім’ї , любові наступних поколінь.
    З літературою даної тематики вас ознайомить книжкова виставка «Життя в стилі еко» ,яка оформлена в центральній міській бібліотеці (вул.Дрогобицька,12).

Немає коментарів:

Дописати коментар