понеділок, 12 квітня 2021 р.

КОМІКСИ

Шановні користувачі бібліотеки для дітей Ви вже ознайомились із цікавими коміксами «Чорні смурфи» видавництва «Ірбіс Комікси». Веселі, цікаві та історично пригодницькі комікси про Джеронімо Стілтона на Вас чекають у бібліотеці.

Таємниця Сфінкса. Видавництво «Ірбіс Комікси», 2019.– 48с.:іл.

 Джеронімо Стілтон працює головним редактором газети «Гризун» – найвідомішої газети на цілому Мишачому острові. У свій вільний час він любить розповідати веселі та цікаві історії.

У цій пригоді Джеронімо зустрінеться зі своїми найгіршими ворогами, котами-піратами, які відправились у минуле на будівництво величного монументу Єгипту – Сфінкса.

Коти-пірати хочуть, щоб легендарна історична пам’ятка була зовсім іншою, ніж її знає весь світ. Вам буде цікаво вирушити у подорож у далеке минуле – в часи розквіту Стародавнього Єгипту. Ви дізнаєтесь про фараонів, жерців, піраміди і ще багато-багато цікавого. Найголовніше – разом із Джеренімо Стілтоном ви збережете історію, щоб не змінилося майбутнє!

Слідами Марко Поло. Видавництво «Ірбіс Комікси», 2019. – 48 с.: іл.

 В цій книзі на Вас чекає нова та неймовірно цікава пригода. Коти-пірати вирушили у минуле, а саме у Древній Китай, щоб нашкодити Великому мандрівнику Марко Поло. Ви познайомитесь з пам’ятками та традиціями великої китайської цивілізації. Дізнаєтесь про Велику китайську стіну, імператорський палац, Шовковий шлях і ще багато – багато цікавого.

 А головне – разом із мишками захистите історію від втручання котів-піратів.

Динозаври наступають. Видавництво «Ірбіс Комікси», 2019. – 48 с.: іл.

У цій історії Джеронімо зіштовхується зі своїми найзапеклішими ворогами – котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінювати історію…

 Джеронімо Стілтону  та його команді таки доведеться помандрувати у часи існування динозаврів, для того, щоб урятувати професора Вольта та зберегти історію такою, якою знає її світ.

 Чи вдасться котам-піратам втілити свої підступні плани у часи величезних динозаврів? Треба обов’язково прочитати.

Врятувати Олімпійські ігри. Видавництво «Ірбіс Комікси», 2018. – 48 с.іл.:

Джеронімо Стінгтону доводиться взяти участь у змаганні з  Котордоном 111 Котолонським, правителем котів-піратів! Прочитавши цю книгу Ви дізнаєтесь чи вдасться Дждеронімо та його друзям Патті, Трапу і Брюсу не дати котам-піратам змінити результати перших у новітній історії Олімпійських ігор, що відбулися у 1896 році?  Чи все ж його закляті вороги нарешті зуміють здобути таку жадану перемогу?

Немає коментарів:

Дописати коментар