субота, 19 грудня 2020 р.

У ШАПЦІ НЕВИДИМЦІ МИКОЛАЙ НЕСЕ ГОСТИНЦІ

 

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая Чудотворця вважають найближчим до Бога святим. Отець Миколай відзначався чистотою життя, за яку мав від Бога дар чудотворення, а також милосердям і благонадійністю.

День Святого Миколая – найочікуваніше свято для дітлахів. Адже саме це свято розпочинає низку веселих новорічних та різдвяних свят, які принесуть багато приємних сюрпризів і подарунків.

16 грудня Святий Миколай завітав у бібліотеку для дітей на чародій-вечір «У шапці невидимці Миколай несе гостинці», який підготовили класовод Марія Дуб та бібліотекар Леся Цісінська з учнями 2-А класу


СЗШ №3. Діти з нетерпінням чекали цього свята. Вони розповідали Святому Миколаю вірші, співали пісні «З неба сходить Миколай», «О хто, хто Миколая любить», «Замело снігами у Карпатах плай». Родзинкою свята була сценка «Ангели», яку артистично показали учні.

Діти прочитали молитву до Святого Миколая, він пригостив їх солодощами. Миколай побажав усім йти дорогою добра, бути милосердними, а він кожен день буде боронити усіх від зла та негараздів. Присутні були дуже задоволені та мали гарний настрій. То ж нехай у наших серцях завжди горить вогник радості і щастя.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар