вівторок, 23 квітня 2019 р.

ВЕЛИКОДНІ КОМПОЗИЦІЇ


Коли у наших душах дзвонять дзвони, лагідне сонце пригріває землю, птахи співають, то це говорить про те, що прийшло довгоочікуване і найрадісніше свято – Великдень. Свято це символізує воскресіння розпятого на хресті Ісуса Хреста.
Однією з Великодніх традицій є писанки. Напевно, кожна людина хоч раз у своєму житті намагалась зробити писанку власноруч. Хтось просто опускав яйця у фарбу, чи наклеював наліпки, а комусь вистачало наснаги та терпіння виготовити справжній шедевр – розмалювати писачком.
22 квітня у бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас Великодні композиції. Бібліотекар Наталія Кирилів ознайомила присутніх з підготовкою та написанням писанок. Вона також розповіла про види розпису, кольори писанок та їх значення.
Під керівництвом бібліотекаря учасники заходу з натхненням та цікавістю створювали власноруч чудові писанки. Виготовляючи писанки діти вкладали в них частинку своєї душі та показували свої творчі здібності: витинали, клеїли, малювали, оздоблювали їх. В бібліотеці  панувала справжня Великодня атмосфера.



Немає коментарів:

Дописати коментар