вівторок, 19 лютого 2019 р.

ЗАКОХАНЕ СЕРЦЕ


Про любов написано багато, про неї  складають трактати і поеми, прозаїки пишуть романи, а поети – вірші.
Перше побачення. Перші квіти від коханого. Перший поцілунок. Перша любов… Найчистіше почуття. Багато людей згадують, що перше кохання запам’ятовується назавжди, і хоч бувають почуття сильніші, проте перше – найсвятіше.
14 лютого у святково прибраній залі центральної бібліотеки відбулася молодіжно-розважальна програма «Закохане серце». Ведучі заходу Грицило Галина та Пфайфер Олександра розповіли учням СШ №1 легенду про святого Валентина. Учасники заходу з цікавістю та захоплення приймали участь у конкурсах «Обери половинку», «Знайомство», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я». Весело пройшов «Інтелектуальний» конкурс та конкурс цитат. Емоційно пройшли інтерактивні конкурси «Романтичний танок», «Попелюшка», «Лабіринт». Учасники конкурсів танцювали, бігали, проходили лабіринт із зав’язаними очима.
За даною темою була оформлена книжкова виставка «Серце, що кохає», на якій була представлена класична та сучасна література для юнацького віку.
Частування солодощами, гарний настрій, позитивні емоції, які панували на святі, створювали надзвичайну атмосферу і бажання продовження святкового дійства.

Підготувала провідний бібліотекар обслуговування юнацтва Олександра Пфайфер.






Немає коментарів:

Дописати коментар