середу, 6 червня 2018 р.

СВЯТО СПОДІВАНЬ І НАДІЙ


Ось ми і дочекались літа,
Перше червня – ваша втіха,
Бо цей день у всьому світі,
Приурочили вам дітям!
Вже багато років 1 червня відзначається на всій планеті свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Щоб відзначити цей святковий день, на галявині перед бібліотекою для дітей зібрались усміхнені, життєрадісні батьки, вчителі, бібліотекарі, діти з табору відпочинку СЗШ №3 та діти з фізично обмеженими можливостями та просто перехожі.
Бібліотекар Леся Цісінська ознайомила всіх присутніх з Конвенцією про права дитини. Діти зачитували вірші, водили хороводи, співали пісні про щасливе дитинство “Свято дітей”, “Що дитині треба”, “Я маю право жити на землі” та інші під музичний супровід Лесі Цісінської.
Активну участь у святкуванні взяли учні 3-А класу (класовод Марія Дуб) та 5-Б (класний керівник Світлана Наум). Усмішки на обличчях дітей свідчили про те, що свято пройшло цікаво і весело.
Хай всі дні для вас, дорогі діти, шановні дорослі, освячуються щирими усмішками і добрими справами. Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день.






Немає коментарів:

Дописати коментар