суботу, 9 червня 2018 р.

УКРАЇНСЬКИЙ АКТОР, ПЕДАГОГ КОСТЯНТИН СТЕПАНКОВ


6 червня в читальній залі Трускавецької міської бібліотеки відбувся відеопортретУкраїнський актор, педагог Костянтин Степанков з приводу 90-річчя від дня його народження.
Степанков був цілою епохою в українському кінематографі, як актор, який створив багато цікавих образів. Талант його засяяв різними гранями в десятках фільмів.
Учням ЗОШ №1 було запропоновано фільмографію К. Степанкова, спогади із життя і епізод з фільму “Анничка”. Ми впевнені, що для молодих глядачів, які подивилися цю стрічку вона стала одкровенням...
Персонажі з “Камінного хреста”, "Комісарів”, “Аннички”, “Захара Беркута”, “Думи про Ковпака”, “Білого птаха з чорною ознакою” житимуть на екранах і в пам”яті глядачів, а спомини лишаться завдяки фільмові.
Молоді люди були зачаровані таким талановитим актором з колоритним голосом, якого подарував нам великий світ мистецтва, і запропонували щоб частіше демонструвати і знайомити їх з такими цікавими і творчими персонажами. Тому що це наша національна гордість і про це треба пам”ятати.


Підготувала провідний бібліотекар О. Касперська.




Немає коментарів:

Дописати коментар