четвер, 21 червня 2018 р.

МОБІЛЬНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНИЙ ПУНКТ


20 червня 2018 року в приміщенні центральної міської бібліотеки м. Трускавець забезпечено роботу мобільного консультативного пункту. Прийом громадян проводився фахівцем Трускавецького бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мар’яною Шуляк, заступником начальника  Трускавецького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівській області Світланою Банковською та начальником відділу з питань призначення та перерахунку пенсій №1 управління застосування пенсійного законодавства ГУ ПФУ у Львівській області Наталею Шуляк.
Окрім того, фахівець бюро правової допомоги провела для присутніх, а саме для осіб з особливими потребами, лекцію-бесіду на тему: ««Новації у порядку призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг»».
Дана тема заходу є  актуальною, оскільки Постановою КМУ від 27 квітня 2018 р. № 329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1022» передбачено нововведення щодо порядку призначення субсидій.



Немає коментарів:

Дописати коментар