середа, 21 березня 2018 р.

МИ ТЕБЕ НЕ ЗАБУЛИ, ТАРАСЕ!




З місяцем березнем пов’язано багато важливих подій. Але про одну подію кожного року пам’ятають усі люди, захоплюючись високим образом Кобзаря. Поет став засновником нової української літератури і могутньою силою свого таланту пробуджував розум і серця людей. Скільки років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.
В приміщенні бібліотеки СЗШ №3, для учнів 8-А класу (класний керівник Ілона Пархоменко) завідувач бібліотекою-філією №2 Лідія Стецик провела літературну годину “Ми тебе не забули, Тарасе!”
Учні Олена Манюк та Андрій Петранич декламували вірші «Думи мої, думи мої» та «Заповіт». Христина Біда зачитала «Заповіт» англійською мовою.
Безперечно, Шевченко - духовний символ України, наш великий Пророк. Неначе святе писання, вбираємо ми в душу його полум'яні пророчі рядки. Великий Кобзар і сьогодні незримо присутній у нашому житті, звертається до нас усіх зі своїми безсмертними думами.






Немає коментарів:

Дописати коментар