пʼятниця, 24 березня 2017 р.

КНИГА – СКРИНЯ ЗНАНЬ ВЕЛИКИХ

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Це свято залишається найпопулярнішим під час шкільних весняних канікул, яке пов’язане з книгою. Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й набув особливого змісту для кожного читача.
У міській бібліотеці для дітей зібрались шанувальники книги на свято “Книга – скриня знань великих”. Бібліотека перетворилась на справжнісіньку казку. Казкові герої, персонажі книг і мультфільмів зустрічали юних читачів і дорослих гостей свята.
Приємним сюрпризом та несподіванкою була сценка “Незнайко і Червона Шапочка, яку виконали Матлак Владислав та Ілона Павлічко.
Гості свята радо вітали Королеву книг, Софію Панізову,  яка завітала у бібліотеку. Ляльковий театр “Трускавочка”, учні 5-В класу СЗШ №2-гімназії, артистично поставив виставу  “Звірі лікують книжку” .
Ансамбль хлопчиків 7-В та 7-Б класів СЗШ №2-гімназії заспівали пісні про книгу, які написала Леся Цісінська, бібліотекар бібліотеки для дітей.
Максим Лаврись, ведучий свята, провів з присутніми  багато вікторин.
Не залишили байдужими жодного читача книжково-ілюстративні виставки: ”Книжкові новини для кожної дитини ”, “Книга шукає читача”
“ У світі казки чарівної”. 
Свято було надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Принесло дітям багато позитивних вражень, додало знань, а бібліотеці – нових користувачів!







Немає коментарів:

Дописати коментар