понеділок, 4 липня 2016 р.

Відкриття кіноклубу

29 червня, в Трускавецькій бібліотеці-філії №1 відбулося відкриття кіноклубу про права людини Docudays UA "Територія", керівник та модератор Віра Савка.
Відкриття було приурочене 20 річниці Конституції України. Адже це основний закон держави Україна, яким усім громадянам країни гарантовані права людини, що записані в Загальній Декларації прав людини.
Крім презентації самого кіноклубу, присутні переглянули відеоролик «Історія прав людини», щоб зрозуміти, що таке права людини, що лежить в їхній природі та коли виникла і як розвивалася ця ідея.
А потім всі мали можливість переглянути та обговорити документальний фільм «Самооборона», режисера Сергія Лисенка. І зійшлися на тому, щоб ми могли реалізовувати права людини, повинне прийти усвідомлення до кожного, що держава починається з нас самих, з нашої активності, бажання мати ці права, адже ми маємо насправді стільки прав, скільки готові мати, відстоювати це право.
Кіноклуб буде збиратися щомісяця, тож слідкуйте за нашими анонсами і приєднуйтесь, щоб мати можливість дивитися безкоштовно дуже якісні фільми з колекції Міжнародного фестивалю документального кіно Docudays UA.





Віра Савка, завідувач Трускавецької бібліотеки-філії №1


Немає коментарів:

Дописати коментар