четвер, 2 липня 2015 р.

Місця для реалізації можливостей


 У Трускавці є місця, де кожен може реалізувати власні можливості, навчитись чогось нового, поспілкуватись з однодумцями, цікаво провести час, вирішити особисті проблеми. І це сучасний бібліотечний заклад, а не купа запилених книжок. Користувачі сучасних послуг у наших бібліотеках давно переконалися, що стереотипи про бібліотеки не відповідають дійсності.
Завдяки створенню Інтернет-центру «Інтерсвіт», центральна міська бібліотека (вул.Дрогобицька,12) змогла розширити спектр традиційних послуг. Завітавши до центру ви зможете скористатися: годиною безкоштовного доступу до Інтернету, SKYPE ,WI FI, послугами Громадського інформаційного центру(ГІЦ), пройти безкоштовне навчання комп’ютерної грамотності копіювати ,сканувати.
 Проект « ГІЦ – як майданчик конструктивного діалогу влади , громади, ГО та бібліотек» надає широкий спектр різноманітних безкоштовних е – послуг, з якими ви можете ознайомитися на блозі центральної міської бібліотеки (http://cmb-truskavec.blogspot.com/). Крім того наші бібліотекарі – консультанти допоможуть вам у створенні власного блогу. Так нещодавно ми надали консультацію та допомогли, директору Художнього музею М.Біласа п.Олені Білас- Березовій, створити блог Художнього музею М.Біласа.
Скористатися послугами Інтернет-центру  та отримати консультації щодо створення блогу, ви можете з вівторка по суботу з 11 год. до 18 год.;
за адресою : центральна міська бібліотека, вул.Дрогобицька, 12, тел.5-17-55;

e – mail: tryskavec-mcbs@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар