пʼятниця, 26 червня 2015 р.

КОНСТИТУЦІЯ – ЗАКОН НАШОГО ЖИТТЯ


 
По вінця чаші кришталеві
І очі радістю до сліз
Наповнив нам той день червневий,
Що Конституцію при ніс. 

Конституція  - це закон, за яким ми живемо, який регламентує наші права, свободи і відповідальності перед державою і суспільством. Отож ми усвідомлюємо, що ми громадяни однієї країни – незалежної  України.
Важким і довгим був шлях нашої держави до справжньої незалежності, щоб сьогодні наше око милував жовто-блакитний прапор.
         Для розбудови правової держави та громадського суспільства в Україні важливим є формування правової  культури населення. Великого значення набувають правове виховання і правова освіта.
Особливої  актуальності  юридична освіта набуває з огляду на прийняття Верховною Радою України  28 червня 1996р. нової Конституції та, відповідно до неї багатьох законів України. Та головне нині вбачається в тому, щоб Конституція увійшла в наше життя як справжній і дієвий Основний Закон держави, що забезпечить правовий фундамент для подальшого розвитку нашого суспільства.
До вашої уваги в центральній міській бібліотеці представлена експрес-виставка  «КОНСТИТУЦІЯ – ЗАКОН НАШОГО ЖИТТЯ»
Дорогі  трускавчани і гості нашого міста!  В  бібліотеках міста ви можете знайти цікаву та маловідому інформацію з історії державотворення України,  життя українського народу. Та отримати консультації з багатьох питань в Громадському інформаційному центрі, що працює в центральній міській бібліотеці за адресою, вул. Дрогобицька, 12, телефон для довідок 5-17-55.


 Бібліотекар центральної міської бібліотеки                      І.Цимбаляк

Немає коментарів:

Дописати коментар