середа, 10 червня 2015 р.

Книга в дорогу


Літо. Літечко… Сонце відкриває завісу дня своїм теплим, яскравим промінням. Настала довгождана пора відпочинку і цікавих подорожей мальовничими куточками України, та за її межами. На вас чекають лісові галявини, теплі хвилі моря і поруч  улюблені книги.
 Декілька з них пропонує бібліотека-філія№1, яка знаходиться на вулиці Бориславській №36:

1. Володимир Лис. «Жінка для стіни» - український детектив.
Таємничі самозаймання будинку «крутого авторитета» і болючі пошуки добровільної жертви у вирі інтриги роману.

2. Сергій Соловйов. «Солом`яний двір».
Це одна велика пригода в якій переплетені детектив, іронія, зречення від буденності й постійні відкриття героєм свого життя, невіддільного від сучасних українських реалій.

3. Ніка Нікалео. «Любові полум’я».
Роман із серії «родзинки для дорослих». Енергія кохання двох людей Віоли – талановитої співачки та Віктора – успішного готельєра вкидає їх у вир подій, що різко змінюють долі не тільки їх обох, а й людей, що їх оточують.

4. Ніна Фіалко. «Хочу в Тарасюківку».
Цей соціально-психологічний роман – іще один ракурс осмислення сьогодення. Коли перегортаєш сторінки роману, а відірватися від нього дуже важко, - з його героями не хочеться розлучатися, і розум, і серце прагнуть знати, як склались їхні долі.

5. Наталка Сняданко. «Комашина тарзанка».
Герої повісті – це подружня пара, яка переживає напружений період стосунків, які часто схожі на тонку тарзанку натягнуту між двома берегами стрімкого потічка, впасти з якого не складно, як і дістатися з кінця в кінець.

6. Теодозія Зарівна. «Полювання на птахів небесних».
Історія трагічних митарств людської душі, які «підпільно» існують під оманливою оболонкою любовного роману.

7. Юрко Гудзь. «Навпроти снігу».
До книжки увійшли поетичні збірки «Postscriptum до мовчання», «Маленький концерт до самотнього хронопа», поема «Барикади на Хресті», оповідання з книжки «Замовляння невидимих крил», «Гуміарабік», романи «Не-Ми», «Ісихія».
Тож поєднайте корисне з приємним.



Повідний бібліотекар абонементу бібліотеки-філії №1 Любов Кіско



Немає коментарів:

Дописати коментар