пʼятниця, 20 березня 2015 р.

День дитячого читання "Читаємо книжки Старого Лева"

                        

В нашій бібліотеці стало доброю традицією проводити День дитячого читання з метою популяризації і підтримки дитячого читання, залучення нових юних користувачів до бібліотеки.
Цього року ми провели голосні читання книг найвідомішого Видавництва Старого Лева з учнями 4-В класу СЗШ №2-гімназії (класовод Іванна Степанівна).
Бібілотекар Віра Лучковська ознайомила присутніх з видавництвами, які видають книжки. Більшу увагу при розповіді звернула на львівське видавництво Старого Лева, а також про авторів, які друкують свої книжки в цьому видавництві.
Голосне читання книжки Христини Лукащук  "Казка про Майдан" розпочала продавець магазину КП "Книги"  Світлана Павліш. Діти з цікавістю і задоволенням продовжили читати казку для своїх однолітків. Їм це дуже сподобалось, що їх поважають і слухають.
Біблотекар бібліотеки-філії №2, Лідія Стецик, а також бібліотекарі бібліотеки для дітей читали книжку Мар'яни та Тараса Прохасько  "Куди зникло море" і її продовжили читати учні. Діти коротко аналізували прочитане, розглядали книжки з тематичної полиці "Видавництва Старого Лева".
Ефективність масового заходу була відчутна. Після голосного читання діти не хотіли розходитись. Вони взяли почитати книги М. і Т. Прохасько "Хто зробить сніг". О.Лущевської "Друзі за листуванням", О.Сайко "Новенька та інші історії", Д.Стронга "Нові пригоди ракети на чотирьох лапах" та інші.
Продавець магазину КП "Книги"  Світлана Павліш.








Немає коментарів:

Дописати коментар