четвер, 11 січня 2024 р.

МАЙСТЕР КЛАС «ЧАРІВНИЙ КЛУБОЧОК»


Уже відбулося четверте заняття майстер класу "Чарівний клубочок".

Приємно, що за ці заняття жінки опанували майстерність в'язання гачком. Якщо на першому заняття багато хто вперше взяли гачок до рук, вчилися його тримати та робити перші базові петельки і починали з найпростіших елементів, в'яжучи підставочку під горнятко, то на наступних майстриня, Оксана Олійник, ускладнюючи завдання, учасниці в'язали фурляри та дзвіночки. А вже на четвертому занятті ми замахнулися на великі речі. На цьому занятті всі учасниці розпочали в'язати екоторбинки. Звичайно, за час майстер класу докінчити таку велику роботу неможливо. Тож, учасниці мають “домашнє завдання”, докінчити роботу за схемою, що дала пані Оксана, і у наступну суботу прийти із власними екоторбинками!

З нетерпінням ждемо презентації ваших робіт!

Заходи проводяться ГО "Ті 100" у партнерстві з URBAN бібліотека та Трускавецька міська рада, завдячуючи Бюро гендерних стратегій і бюджетування, Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури та за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого та оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF), але це не означає, що висловлені в ній погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об'єднаних Націй"

 




Немає коментарів:

Дописати коментар