четвер, 11 січня 2024 р.

ТРЕНІНГ «ЖІНКИ ПІД ЧАС ВІЙНИ. ГЕНДЕРНЕ НАСИЛЬСТВО»


У четвер, 04 січня, у Жіночому просторі, що в URBAN бібліотека , відбувся тренінг "Жінки під час війни. Гендерне насильство".

Теми, які ми обговорювали досить складні та в більшості замовчуванні у суспільстві. Але це теми, які варто обговорювати, піднімати ці питання, бо так чи інакше потрібно розв'язувати всі проблеми, які є наслідком війни.

А у суботу, 06 січня, під час арт-терапії Кола жіночої підтримки, ми обрали тему "Дорога до себе". Це було як продовження попередньої теми.

Психологиня, Ірина Костенко , зробила вправу з метафоричними картками.

Спілкувалися, обговорювали як знайти себе, свій шлях і ресурс в ці складні часи випробовувань і кризи.

Як завжди у групі панувала дуже тепла атмосфера.

Всім велика подяка за участь, щирість та відкритість, бо кожна з вас творить саме ту особливу атмосферу простору, куда кожен раз хочеться повертатися!

А ще наш жіночий простір поповнився дуже змістовними та інформаційними банерами з QR-кодами, перейшовши за цими посиланнями можна отримати дуже багато нової, цікавої інформації.

Слідкуйте, будь ласка, за анонсом, і долучайтеся до нашого товариства, пізнавайте нове!

Жіночий простір для діалогіа створений ГО "Ті 100" у партнерстві з URBAN бібліотекою у рамках проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень», що реалізується ГО Бюро гендерних стратегій і бюджетування із ГО «Центр гендерної культури» та за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого та оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF), але це не означає, що висловлені в ній погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об'єднаних Націй"за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об'єднаних Націй (WPHF), за технічним супроводом та у партнерстві з ООН Жінки.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар