вівторок, 5 вересня 2023 р.

ЗУСТРІЧ З РЕЖИСЕРОМ ПЕТРОМ ОЛАРОМ


 

В УРБАН-бібліотеці пройшла зустріч з режисером Петром Оларом.

Культурне життя Трускавця не вщухає, і кожного дня є пропозиції гарного та змістовного проведення часу. А інколи це ще й шанс визначитися з власним майбутнім. Так, на сьогоднішній зустрічі в УРБАН-бібліотеці Трускавця з режисером Петром Оларом можна було почути думку фахівця щодо кіноіндустрії, викликів сьогодення, вибору професії, професіоналізму, якого, на жаль, часто бракує в різних сферах.

Кінорежисер, журналіст, сценарист, поет та волонтер Петро Олар родом з Буковини, зараз працює в Литві. Він їздить з місією Україною, шукаючи таланти та тих, хто змінить Україну на краще.

Директор та продюсер радіо «Українська хвиля з Європи» та студії «АраттаФільм» ще до початку зустрічі встиг поспілкуватися з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським та записати з ним інтерв’ю. А спілкуючись з спраглими правди слухачами в УРБАН-бібліотеці, пан Петро говорив своїми фільмами – про красу та Україну, про справжній патріотизм і справжню духовність.

Є в його доробку фільми, які неможливо дивитися без слів, адже присвячені вони теперішній війні. Але не все вдається відзняти – інколи пріоритет – порятунок людських життів, життів наших воїнів, як це було не раз, коли Петро Олар під обстрілами вивозив наших поранених до пунктів надання медичної допомоги.

Модерувала зустріч з Петром Оларом директорка УРБАН-бібліотеки Віра Савка.



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар