вівторок, 5 вересня 2023 р.

ТРЕНІНГ ДЛЯ ЖІНОК «Я В МАЙБУТНЬОМУ»


В URBAN бібліотеці відбувся дуже потужний захід.

У співпраці з Благодійним Фондом «Карітас Трускавець», тренерка Наталя Івасівка провела у Трускавці тренінг для жінок «Я в майбутньому». Жінки створювали візії свого майбутнього, ділилися мріями, очікуваннями, обговорювали поточні труднощі, об`єднувалися в групи та виконували вправи, щоб глибше зануритись в тему.

А в той час їхні діти побувати на арт-терапії “Запашна мандала”. Діти знайомились із світом кулінарних спецій: кориця, гірчиця, чорний горошок, кмин, гвоздика, кардамон, хмелі-сунелі, паприка, кріп і багато інших. Розглядали як вони виглядають, нюхали кожну, та згадували, в яких стравах уже приходилось зустрічати ці приправи. Улюбленими кольорами розмальовували свою мандалу та прикрашали спеціями, запах яких сподобався найбільше. А також гралися та розважалися поки мами та бабусі займалися на тренінгу.

Ну і звісно всі разом відпочивали, чаювали, їли смаколики та фрукти.

Проведення цього заходу стало можливим завдячуючи Бюро гендерних стратегій і бюджетування та участі громадської організації «Ті 100» у реалізації проєкту «Розвиток потенціалу ОГС та ініціативних груп у регіонах України з високою концентрацією ВПО щодо впровадження гендерних питань у гуманітарній діяльності (GIHA)» та проекту «Формування емоційної стійкості у жінок і дітей ВПО та місцевих у м. Трускавці та м. Дрогобичі Львівської обл.»


 

Немає коментарів:

Дописати коментар