вівторок, 16 травня 2023 р.

ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ


Національна асоціація дослідників Голодомору-геноциду українців повідомляє, що у 2019 році низка громадських організацій України, за підтримки Всеукраїнського товариста «Просвіта» ім.Тараса Шевченка, Служби безпеки України, наукових установ, університетів та меценатів розпочали проєкт: «Боротьба за свідомість». В рамках проєкту в 2019-2023рр.до 100 університетів України, 50 наукових і публічних бібліотек, а також державних наукових установ, ліцеїв та шкіл передано понад 25 000 книг для використання у науковій, дослідницькій та просвітницькій роботі.

До списку вибраних публічних бібліотек увійшла центральна бібліотека м.Трускавця та отримала 10 книг, в рамках цього проєкту, безоплатно. Ця підбірка видань, розкриває злочини комуністичного тоталітарного режиму та буде корисна для використання у науковій, дослідницькій роботі.

Скористатися цими книги ви зможете, завітавши до центральної міської бібліотеки (вул.Дрогобицька,12). Працівники бібліотеки висловлюють подяку Національній асоціації дослідників Голодомору-геноциду українців за подаровані видання.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар