середа, 31 травня 2023 р.

ЖУРНАЛЬНИЙ МІКС


Часом важко собі уявити, який багатий і незамінний арсенал думок, поглядів, відомостей вміщують у собі газети і журнали і як багато вони можуть дати користувачеві. У цих виданнях містяться оперативні відомості практично з будь – якої теми. Газетна і журнальна інформація настільки органічно влилася в наше життя, що ми їх часом не помічаємо, як свіже повітря, яким ми дихаємо.

Звичайно радіо, телебачення, комп’ютери, значно полегшують доступ до інформації, але незмінно залишається бажання людини доторкнутися до сторінок свіжих газет і журналів. Війна відчутно позначилась майже на всіх аспектах життя українців і потяг до читання – один з небагатьох позитивних зрушень.

24 травня у Трускавецькій центральній бібліотеці відбулася виставка -вітраж «Журнальний мікс». Організатори виставки пропонували свіжі номери журналів. Крім цього було представлено користувачам два відкриті перегляди: «Увага ! Нові номери журналів!». Присутні з цікавістю перегортали сторінки технічних, літературно – художніх, науково – популярних журналів, що були представлені на наступному ретроспективному перегляді  «Видання минулих років». Особливо зацікавили присутніх журнали такі як : «Локальна історія», «Таємниці ХХ сторіччя», «Загадки історії», «Міжнародний туризм».

Тож запрошуємо всіх користувачів та любителів читання переглянути новинки періодичних видань на виставці – вітраж «Журнальний мікс» та взяти цікавий номер журналу чи газети з собою. Чекаємо на зустріч з вами !

Підготувала провідний бібліотекар читальної зали Ореста Касперська.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар