середа, 21 вересня 2022 р.

ЧИТАЮЧА РОДИНА

 

Як говорить народна мудрість: «Дім без книги – день без сонця». Мудрість книги здатна об’єднувати родини, бібліотеки. Читання дає відчуття єднання, сімейного затишку, душевної та духовної близькості. Читаюча нація – це успішна нація.

Протягом тижня у приміщенні Трускавецької центральної бібліотеки відбувалась фотосесія

«Читаюча родина». Приємно зазначити, що до бібліотеки приходять цілі родини : батьків з дітьми, бабусь з онуками. Такі активні читаючі родини вишукують на полицях свої книжкові уподобання, радяться, спілкуються між собою та з працівниками бібліотеки, а потім задоволені, з цікавими книгами, повертаються додому.

А разом з тим у нас відбуваються розповіді, зустрічі, світлини на пам’ять, слайди, адже читання – це здоров’я, це маленька подорож в часі. Передові високорозвинені країни світу : Фінляндія, Німеччина, Китай, Японія та інші, дуже великого значення надають книгам і бібліотекам. Давайте і ми будемо брати хороший приклад із розвинених держав, читанням збільшувати свій потенціал для розвитку України.

Приходьте до бібліотеки всією родиною – тут ви знайдете різні книги, щоб збагатити, вдосконалити свої знання та відпочити! Гарного читання !

Підготувала провідний бібліотекар читальної зали Ореста Касперська.







Немає коментарів:

Дописати коментар