середа, 28 вересня 2022 р.

МОЛОДЬ І СОЦІУМ

 

Щодня наша молодь трудиться на різних фронтах: волонтерському, освітньому, спортивному, економічному, інформаційному та робить свій важливий внесок у наближення нашої спільної перемоги над ворогом! Молоді люди все більше усвідомлюють себе громадянами нової України, з досить високими показниками патріотизму. Адже саме молодь виступає тим рушієм, що формує майбутнє будь – якої країни.

І з цією метою 27 вересня Трускавецькою центральною міською бібліотекою було проведено правовий акцент «Молодь і соціум», на якому обговорювались питання про правову обізнаність, обов’язки українців, про соціальну підтримку та працевлаштування молоді, про важкий період дорослого життя і про зміни в країні, які впливають на навчання, на якість освіти, безробіття.

Цікавим було спілкування із студентською молоддю, яка навчається у тій сфері: це дипломовані фінансисти, юристи, менеджери, які розповідали і рекомендували як змінити життя на краще, і як здобути вищу освіту за новими спеціальностями.

Тож побажаємо нашій молоді оптимізму, творчої енергії, щоб в майбутньому не розгубити свої здобуті знання, вміння та досвід!

Підготувала провідний бібліотекар читальної зали Ореста Касперська

 

Немає коментарів:

Дописати коментар