середа, 24 серпня 2022 р.

СИЛА! ВІРА! ФІЗИЧНИЙ ГАРТ!


Фізичний гарт, фізичне виховання, культура України, відродження українських видів фізкультурно-спортивних єдиноборств та розваг спрямовано на гармонійний розвиток молодого покоління, зміцнення здоров’я засобами фізичної культури та спорту. Все це готує наших юнаків бути гідними захисниками нашого краю і не забувати традиціії нашого народу, відчути себе справжніми лицарями сьогодення.

Просимо звернути увагу користувачів на книжкову виставку – пазл « Сила ! Віра! Фізичний гарт!», яку представляє 18 серпня Трускавецька міська центральна бібліотека.

Наша виставка допомагає підвищенню соціальної активності, формує витримку, силу волі та відвагу, загартовує та вдосконалює бійцівський дух. « Сьогоднішні спортсмени повинні бути готовими стати зі зброєю в руках на захист своєї країни», сказав провідний діяч українського спортивного руху Іван Боберський.

Юні спортсмени, які є користувачами нашої бібліотеки, ознайомилися з книжковою виставкою, яка надихнула їх провести тренування на свіжому повітрі, а також додало ще більшої сили та міцності, загальної витримки, сили волі та відваги. Було багато позитивних емоцій та вражень.

Підготувала провідний бібліотекар читальної зали Ореста Касперська.




Немає коментарів:

Дописати коментар